Diskuse
Koblihy
Děkujeme za pochopení.
V55l81a60s95t86a 38N97y76k93o19d98ý42m58o75v63á
S tím droždím pozor na slazení u houskových knedlíků se nesladí ...
Já droždí rozdrobím do důlku v mouce a zaleju vlažným mlékem ... Dělám to v míse a tu přikryji utěrkou a nechám podle teploty v místnosti vzkynout. Když je teplo tak přes půl hodiny a když je chladněji tak přes hodinu ...
Hodně zdaru nevzdávejte to ...
P38e82t77r 16Š86i58n33d54e28l71á73ř
Řekl bych, že hlavní příčinou neúspěchu autorky s koblihami bude v tomto případě její příliš teplá čepice (zkrátka, přehřála se jí hlava).
P82a68v20e76l 15V50e67r70n78e45r
Dle meho je nejlespi na drozdi nasypat krupicovy cukr a chvilku trit dohromady, do dvou minut z toho mate ridkou kasicku, rika se tomu startovani drozdi, pak uz jen zalit vlaznym mlekem nebo vodou, dle receptu, pridat trosku mouky a nechat v teple nabehnout.
I46v60a49n 31M12a68r39e83k
Vybrala jste si špatný produkt p. Klusková. Někoho už jen vyslovení jeho názvu dokáže rozpálit do ruda. Jinak ale, nejlepš, jak říká moje kamarádka" nadýchané koblihy" mají v jednom obchodním řetězci "L" , přeji hezký den.
M73a27r79i26e 64Š52í88p14k33o74v61á
Jestli nebude lepší, si ty koblihy koupit. Určitě se totiž nepečou, ale smaží:-), takže u toho droždí to asi neskončí.
A66n87d63r83e12a 53K15l93u93s58k33o40v91á
Ty od Hrušky, se ale opravdu nesmažily,ale pekly v troubě :-)
Z31b37y84š84e88k 93H69l76i95n94k18a
Ano, droždí je zákeřné. Já ho však přelstil: https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=682082
Lest 1: místo mléka pivo + rum ve stejném objemu (celkovém).
Lest 2: Nenechávám kvásek rychle vyběhnout, ale smíchám to rovnou (tedy droždí před tím rozpustím, aby nemělo hrudky).
Lest 3: Těsto přikryju fólií a nechám svému životu do druhého dne. Případně i v lednici do třetího dne). Ono se chytne a vykvasí.
- Počet článků 17
- Celková karma 24,56
- Průměrná čtenost 1075x