Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Nevím, zda má smysl psát reakci na měsíc starý článek, ale zdá se, že vůbec nechápete druhou stranu. Dovolte tedy pár reakcí někoho, kdo si tím také prošel, ale z opačné perspektivy. :)

Muž na seznamce musí odeslat přibližně 100 pozdravů, než mu přijde jediná odpověď. Nezáleží přitom na tom, jak trefný příspěvek napíše k tomu, co o sobě prozradíte na profilu, protože sama píšete, že rozhoduje prvotní přitažlivost podle fotky. Ahoj nebo jen smajlík má stejnou pravděpodobnost reakce jako sáhodlouhý dopis. A po několika desítkách neúspěšných ale propracovaných odpovědí začne každý zkoušet něco jiného.

Odpovídat někomu, o koho nemáte zájem, není moc vhodné, protože to je jedna z těch sta zpráv, na kterou se vrátila odpověď. Je tedy celkem pochopitelné, že mnoho mužů se jen tak nevzdá, protože cítí alespoň minimální zájem.

Také není moc vhodné si dlouho psát před první schůzkou, pokud se hledá vážná známost. Ať už jsou totiž fotky jaké chtějí, pár minut osobního setkání vše přebije. Všichni si ušetří spoustu času zbytečně ztraceného odepisováním, když seznamku berou stejně, jako zastavení na ulici. Úplně stačí Ahoj, líbíš se mi a přijde mi zajímavé, že jsi... Nechceš zajít na kafe/čaj?

To, jestli nám někdo sedí se totiž stejně pozná až osobně.

0 0
možnosti

Andreo, ještě se chvilku seznamujte, protože se to dobře čte!:-)))

Ale jinak Vám fandím, ať se zadaří.

0 0
možnosti
Foto

děkuju :-).. a určitě příspěvek bude :-)

1 0
možnosti
Foto

Protože přesně víte, co chcete /ale stále autorko/ nenalézáte, nezbývá vám opravdu nic jiného než hledat dál a v podstatě máte velkou teoretickou šanci "jedna ku pěti stům". ;-) Ani v mém případě to nebylo v minulosti tak úplně jednoduché, takže vím o čem píšu a držím vám palce. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jak píšu v blogu, seznamku beru jako jednu z možností jak se seznámit. Ne, jedinou ;-). Naštěstí umím být i jen sama se sebou. Je to lepší, než být za každou cenu s někým ;-)

1 0
možnosti
Foto

Trefny náhled z pohledu ženy, chválím :) Na mém blogu si to můžete přečíst, z mužské perspektivy ;)

0 0
možnosti
Foto

Díky, určitě mrknu ;-)

Taky by mě zajímalo jak to vidí chlapi :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 24,56
  • Průměrná čtenost 1075x
slovy mýho kamaráda: Velký temperament v přílíš malém těle, s notnou dávkou duševního exhibicionismu, který ti nechá jen okamžik na okouzlení zevnějškem, humorem a okamžitě tě sejme všemi vlastnostmi, za které se ostatní stydí a ona si na nich zakládá :-D

Seznam rubrik