Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Plativalo moudro, že je jednodušší říct " Ty vole než Vy vole." I když "vole" se dnes nepokládá za nadávku-bohužel.

1 0
možnosti
TK

No tak si to tam napište do profilu a je to. Na internetové seznamce je to samej zofalec a chudák a támhle vzadu dva zoufalci vedle sebe. Takže to napište jim a ne nám, když už tedy lovíte v tak zoufalých vodách.;-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrá, tak Ti někdo poprvé zavyká a Ty mu v odpovědi napíšeš kouzelnou větu "myslím, že bychom si mohli tykat" a je to. Jestliže někdo při novém seznámení vyká, není to přece idiot nehodný dalšího vztahu...

2 0
možnosti
Foto

Takže si to zhrnieme... Vy sa zoznamujete na zoznamke a vadí Vám, že Vám muži vykajú...A ako čitatelia Vášho blogu môžu prispieť k náprave?

1 0
možnosti

Nepochopila jste smysl blogování

0 1
možnosti
JK

Takže nemáte ráda, když vám na seznamce vykají a tudíž je vykání špatné. Myslím si, že chlap, který za něco stojí, dá přednost ženě s poněkud větším myšlenkovým potenciálem než který jste předvedla vy. :-)

7 1
možnosti

Doufám, že ne Vaším. Vaše logické závěry jsou takové, no, "ani podle ženské logiky logické". Autorka nikde nenapsala, že vykání je špatné. Jen že je špatné v určitých situacích

1 2
možnosti
OT

Ahoj kočičko. Není to už moc?

1 0
možnosti
MH

Jsem už starší člověk. Takže za mne vykání i na seznamce. Navíc se tím člověk odliší od nejrůznějších individuí. Dokonce jsem kdysi měl i milenku, vrstevnici, se kterou jsme si vykali ... Bylo zajímavé a příjemné ...

3 0
možnosti
JS

jů to muselo být opravdu zajímavé :-)

0 1
možnosti
Foto

Nikdo Vam to nebere. Jak jsem zde uz psala, vykani nejde ruku v ruce se slusnym chovanim a respektem a ne vsude se hodi prilisna formalnost :-)

0 0
možnosti
Foto

Vážne? Vykanie už prestalo byť slušné? A nejde ruka v ruke s prejavom rešpektu?

4 0
možnosti
PH

Proč jako tedy jako světová, moderní holka lezete na seznamku? Seznamujte se mimo ni. Až budete starší, něco víc o přirozené slušnosti třeba pochopíte.

3 0
možnosti
RK

R13a62d47i24m 24K97a51l94a21s

14. 12. 2018 9:25

Promiňte, ale musím se tomu vašemu příspěvku smát. Jak jste si jako mladý hledal partnerku? Procházel jste univerzitní knihovny a ptal se knihovnic, která slečna si ten týden vypůjčila nejvíce knih a filozofických pojednání?

Asi ne:-).

Patrně se vám nějaká líbila a to byl ten prvotní impuls, proč o ni usilovat. Ženy to mají s fyzickou krásou mužů trochu jinak, ale potřebují, aby byl pro ně svým způsobem sexy, přičemž to neznamená, že spolu mají hned skočit do postele, anebo že je to nějaký krasavec, ale že z něj vychází něco příjemného, co definuje jeho osobnost.

Dnešní svět je jiný, než před třiceti, padesáti nebo sto lety a určité opatrnictví je naopak nedostatkem. Něco jiného je samozřejmě seznámení mimo prostor internetu, tam je vykání na pořadu dne mnohem mnohem častěji, prakticky vždy.

A kdyby mi někdo před lety řekl, že ke "sbalení" mnohých vrstevnic stačí vlastně jen správně chtít a podle toho se také chovat, dost bych si toho ušetřil:-). (Samozřejmě ne všechny ženy to tak mají, ale není jich málo...)

A vsadím se, že spousta žen mezi sebou seznamovací pokusy komentuje zhruba slovy. On je takový fajn, zpomalený, ale k ničemu se moc nemá. Nevím, myslím, že je to marný. Je to takový kamarád... A to je kone:-)c.

Poznat, kdy je žena tzv. k mání, to je základ. A pokud se vyskytuje na seznamce, pak je k mání a tzv. ke "sbalení zcela jistě;-). Vykání na seznamce mezi mladými pak může působit studeně a ještě nevlídně... takový usedlý kamarád nebo podomní prodejce;-)

1 1
možnosti

Tohle je problém v internetové etiketě. Ze začátku si skoro všichni tykali. Vykání bylo divné. Pak sem nastoupil klasický dav, začal si vynucovat své zvyklosti a začalo se míchat tykání a vykání. A teď nikdo moc neví, kdy tykat a kdy vykat. V jedné diskuzi můžete být za vola za vykání, třeba tady na idnes za tykání.

1 1
možnosti
TS

Já rozlišuju diskuse na tematických serverech a fórech (a to vlastně dřív bývaly všecky na netu, protože na netu byla určitá skupina lidí) - rozhodně nebudu vykat nikomu v chatovacím fóru nebo v diskusní skupině k tematicky vymezenýmu webu. Stejně tak pak i v reále, když se tenhle vzorek při nějaké příležitosti sejde - když přijdu na sraz lidí kolem geocachingu, vykat jim nebudu (ovšem poprvé "tyknu" opatrně a budu hodně pozorovat, zda to dotyčnému nevadí, zejména pokud je starší). Tam je tykání takový projev spřízněnosti, že nás všecky něco spojuje.

Na Idnesu to mám jinak, je to taková "ulice", tam se vyká. S těma lidma nemám prakticky nic společnýho, nic nás nespojuje, jsou cizí, vykám. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 14,72
  • Průměrná čtenost 1075x
slovy mýho kamaráda: Velký temperament v přílíš malém těle, s notnou dávkou duševního exhibicionismu, který ti nechá jen okamžik na okouzlení zevnějškem, humorem a okamžitě tě sejme všemi vlastnostmi, za které se ostatní stydí a ona si na nich zakládá :-D

Seznam rubrik